15 Kasım 2012 Perşembe

ozadiyamantutunu.ozçelikhantutunu, ozadıyamantütünü,adıyaman tütüncülük çelikhan tütün, istanbulda tütün satan yerler ankarada tütün satan yerler izmirde tütün satan yerler


web sitemiz               www.adiyamantutunu.com

adıyaman tütünü

  1. istanbul polonya pazarında kilosu 15ytl, doğuda kilosu 3-5lira olan, marlboro, camel gibi dandik tütünlere beş on basan süper tütün. kilosundan 900 sigara çıkıyor. tertemiz. sar sar iç. ekonomik ve sevecen. yerli malı.
  2. gecede sadece iki tane sarıp içildiğinde o günlük sigara ihtiyacını karşılayan tütün. boğaz yakmaz, tıkamaz, süperdir.
  3. ankara circop pasajda bulabilirsiniz
  4. 2003 yazinda adiyaman oturakcilar pazarindan yarim kilosunu 6 ytlye aldigim tutun. sigara icmememe ragmen kokusu acayip cezbedicidir, oyle ki tutunu daha sarip yakmadan yiyesiniz gelir.
  5. sert seviyesi bir çeşit deep throat.
  6. özellikle çelikhan ilçesi tarafından geleni daha bi sağlamdır. keza adıyaman'da adıyaman tütünü dediğinizde pek bişe ifade etmezken çelikhan tütünü diyince akan sular durur..
  7. malum zamdan dolayı bugün alıp tüketmeye başladığım tütün çeşidi.gerçi ağır kokusu hakkında tereddütlerim var.bozukmudur nedir.

    not:30 tl/kg
  8. gerçeğini bulabilirseniz içebiliceğiniz en iyi tütün. golden virginia, drum ve benzerleri bunun yanında saman kalır. sigara içmeyen biçok kişi bile koku ve ağızda bıraktığı tadı oldukça sever. adıyaman da şu sıralar yeni toplanmıştır 2 ay kurutulur.
  9. bu gün pazardan aldığım hede. satıcı adıyaman tütünü olduğunu iddia etmişti. şöyle bir kokladım kokusu acımtırak geldi. kesin kötüdür bu tütün diye düşündüm ama eve gelip sardığımda içiminin hafif ve keyifli olduğunu tecrübe ettim. daha önce satın aldığım marlboro tütünü diye satılan mal karamelimsi kokusuyla beni cezbetmiş olsa da içimi ağır ve ağızda filtresiz içildiğinde zehir gibi bir tat bırakıyordu. satıcı aldıktna sonra hakkını helal et demişti fakat orda emin olamayarak hakkımı helal etmiştim. şimdi buradan hakkımı full helal ediyorum güzel abim.

    son olarak da,

    adıyaman tütünü akar hacı...
  10. adnan menderes adıyaman'ı il yapmasaydı, malatya ya da diyarbakır tütünü olarak adlandırılacaktı bu tütün. sahi, adıyaman tütünü, adıyaman'ın malatya kısmında mı, diyarbakır kısmında mı yetişir?
  11. adıyaman tütünü

    1. hafif, orta, sert olarak üçe ayrılır. orta ve sert'in içimine doyum olmaz. kraldır. tek rakibi davidoff'tur. kilogramı 30-40 tl arasıdır. bir kilogramdan 30 paket sigara elde edilebilir.
    2. tatlı sert diye isimlendirilen çeşidi bana göre en iyisidir. eminönü'nde tatlı sert diye satıyorlar, böyle diğerlerinden daha esmer ve ince doğranmış oluyor ya, o işte.
    3. babamın sarıp içtiği tütündür. herkes çok sevse de ben bir türlü içemedim boğazı fena halde yakmakta.
    4. rengine hayran olduğum tütündür. bir süre drum ve old holborn içtikten sonra şans eseri pazara yolum düştüğünde denk gelip 250 gram aldım özlediğim için. o ne güzel bi altın sarısı renktir öyle. bundan sonra drum veya old holborn aldığımda kirliymiş gibi geliyor bana resmen.
    5. çok çok serttir, kullananların çoğu alışamaz ama alışanlar da piyasa sigaralarının saman gibi geldiğini söyler.
    6. son sigara zamlarından sonra popülaritesinin tırmanışa geçeceğini düşündüğüm 6yıllık keyfim. sevgilimle nikotin ihtiyacımızı aylık 20liraya getiriyor olmasının yanında aroması ve doyuruculuğuyla da gönlümüzde taht kurmuştur.
    7. çok çok sert değildir. hatta hafif ve orta sertlikten aynı miktar alınıp harmanlanırsa güzel biçimde tadından içilmez, o derece. eğer çelikhan tütünü bulursanız harmanlamaya gerek yok, direk için, hatta yiyin, g.tüne sokanlar bile varmış, şaka lan.

      dipnot: şuan ağzımdan burnumdan çıkan çelikhan dumanının havada süzülüşünü izliyorum, tavsiye ederim.
    8. çelikhan'ı sertlik ve içilebilirlik namına en kaliteli seçimdir. diyarbakırbitlissiirtgergergolden,drum falan içmiş birisi olarak hiç biri çelikhan'ı yakalayamaz benim gözümde. uzun süre içince market sigarası içemiyor insan neredeyse. çok sahte geliyor fabrikasyon sigaralar.

      boğaz yakar evet fakat kurutursanız yakar. güzel koşullarda havalandırıp nemli tutarsanız o boğaz yakma olayı pek yaşanmaz.
    9. uzun zamandır sarıp içtiğim tütündür kendisi. piyasadaki birçok fabrikasyon sigaradan çok daha lezzetlidir. hatta en kral fabrikasyon sigaradan bile tad alamazsınız uzun süre kullandıktan sonra. fazla kurutmadan tüketmek gerekiyor yani ne çok kuru olacak ne de çok nemli. ben genelde içine 2-3 parça elma kabuğu atarım. elma kabuğu tütünü hem nemli tutar hem de daha hoş bir tad verir. denemeyen varsa kesinlikle denesin

1 yorum:

  1. TURHAN TÜTÜNLERİ PİYASAYA ARZ EDİLMEYE BAŞLAMIŞTIR.---- MART 2013---
    250-500-1000 gr OLARAK AMBALAJLANAN TÜTÜNLERİMİZ ADIYAMAN ÇELİKHAN TÜTÜNÜ OLUP,MARKALI AÇIK TÜTÜN OLARAK İLK MARKADIR.KISA ZAMANDA 5 KG.LIK AMBALAJLARIDA SİZLERE SUNACAGIZ.
    GÜNÜMÜZ TÜKETİCİSİ ARTIK MARKALI VE GÜVENEBİLECEĞİ ÜRÜNLERE RAGBET ETMEKTEDİR. TURJAN TÜTÜN BUNU SAĞLAMAYI HEDEFLEMEKTEDİR. AYRICA ELMA AROMALI VE DAMLA SAKIZLI AROMALI TÜTÜN ÇEŞİTLERİMİZDE SİZ TÜTÜN SATICI ESNAFLARIMIZIN İLGİSİNE SUNULMUŞTUR. İRTİBAT.0543.246 33 77 --MART 2013--

    YanıtlaSil